Menu
 • Gecertificeerd installateur

  Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply en gecertificeerd installateur van laadpalen. Zo ben je verzekerd van het juiste advies en een veilige installatie.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van TrafficSupply met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame producten

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Verkeerskegels

Verkeerskegels kopen?

Verkeerskegels kopen doe je bij Informatiebord.nl. Wij hebben het grootste assortiment topkwaliteit Verkeerskegels. De officiële reflecterende verkeerskegels met verzwaarde voet voor gebruik langs openbare weg en wegwerkzaamheden? Of verkeerskegels zonder reflectiebanen voor gebruik op eigen terrein? Bekijk hieronder ons assortiment verkeerskegels. Wij hebben voor elke toepassing een geschikte afzetkegel.

Meer productcategorieën:

Pylonnen (pionnen) / afzetkegels

Informatiebord.nl biedt u duurzame, fluoriserende afzetkegels in diverse maatvoeringen. De afzet pionnen zijn eventueel afgewerkt met een reflecterende folie en een verzwaarde voet. U heeft de keuze uit rood/oranje/wit of geheel oranje afzet pionnen. Al onze verkeerspionnen zijn uit voorraad leverbaar!