Menu
 • Gecertificeerd installateur

  Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply en gecertificeerd installateur van laadpalen. Zo ben je verzekerd van het juiste advies en een veilige installatie.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van TrafficSupply met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame producten

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Hoogtebegrenzers doorrijhoogte

Reflecterende hoogtebegrenzer kopen? Uitgebreid assortiment!

Deze doorrijhoogte beveiliging beschermen ingangen van parkeergarages, magazijnen en inritten.
Door deze hoogtebegrenzers worden voertuigen gewaarschuwd wat de maximale doorrijhoogte is.
Vooral voor parkeergarages en inritten van terreinen is dit een must om schade te voorkomen. 
Er is voldoende keuze in maat, kleur en uitvoering van de hoogtebegrenzers
Je kan de opdruk van de maximale doorrijhoogte opgeven en de uitvoering zodat de hoogtebegrenzer geheel naar wens wordt geproduceerd.

Meer productcategorieën: