• Gecertificeerd installateur
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Oplaadpalen en toebehoren
  3. Laadpalen Ecotap
sorteer op

Laadpalen Ecotap

Ecotap laadpaal kopen?

Laadpaal kopen van Ecotap? Bekijk hieronder alle mogelijkheden!
De oplaadpalen van Ecotap zijn geschikt voor alle elektrische auto's en kunnen zowel thuis of zakelijk gebruikt worden. Laadpalen van Ecotap kenmerken zich door een fraaie vormgeving en extreme robuust- en vandalismebestendigheid. De laadzuilen en wandzuilen van Ecotap kunnen daarnaast ook volledig in huisstijl worden uitgevoerd. 

Meer productcategorieën:

De Ecotap laadstations zijn uiterst herkenbaar door het fraaie 'less is more' design. Ook kenmerken de Ecotap laadstations zich door de extreme robuust- en vandalismebestendigheid, vanwege de materiaalkeuze. De Ecotap laadpalen zijn namelijk uitgevoerd in 2mm of 4mm gepoedercoat en anti-corrosie staal. Wanneer gekozen is voor een of meerdere laadstations mét registratie dan kunnen deze eenvoudig online beheerd worden met de gebruiksvriendelijke en uitgebreide Ecotap managementtool (back-office). Afhankelijk van het gekozen abonnement kun je verbruiken inzien en/of verrekenen. Ook heb je een veelvoud aan instellingen tot je beschikking, zoals Load Balancing en Smart Charging. 

   Logo_Traffic_Supply      Logo_Ecotap