• Gecertificeerd installateur
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Oplaadpalen en toebehoren
  3. Laadpalen Blue Current
sorteer op

Laadpalen Blue Current

Blue Current laadoplossingen 

Blue Current levert diverse laadpunten welke geschikt zijn voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met een variabel laadvermogen van 3.7kW tot 22kW zijn de laadpunten geschikt voor alle  auto's en huishoudens. Met de Blue Current cloudsoftware kun je laadpalen beheren, instellen en laadverbruik inzien en/of (automatisch) verrekenen. 

Dynamic Smart Charging
Met Dynamic Smart Charging via de cloud heeft Blue Current een unieke en zeer schaalbare oplossing. Door het centraliseren van de intelligentie in een cloud-platform is het mogelijk om continu te blijven innoveren en soepel te integreren met andere oplossingen. De auto kan op hoog vermogen laden en tegelijkertijd is er de zekerheid dat de elektriciteitsaansluiting niet overbelast wordt. De beschikbare stroomcapaciteit wordt optimaal verdeeld over het pand en het actieve laadstation.

Meer productcategorieën: