Menu
 • Gecertificeerd installateur

  Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply en gecertificeerd installateur van laadpalen. Zo ben je verzekerd van het juiste advies en een veilige installatie.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van TrafficSupply met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame producten

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Oplaadpalen en toebehoren
 3. Laadpalen Blue Current
sorteer op

Laadpalen Blue Current

Blue Current laadoplossingen 

Blue Current levert diverse laadpunten welke geschikt zijn voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met een variabel laadvermogen van 3.7kW tot 22kW zijn de laadpunten geschikt voor alle  auto's en huishoudens. Met de Blue Current cloudsoftware kun je laadpalen beheren, instellen en laadverbruik inzien en/of (automatisch) verrekenen. 

Dynamic Smart Charging
Met Dynamic Smart Charging via de cloud heeft Blue Current een unieke en zeer schaalbare oplossing. Door het centraliseren van de intelligentie in een cloud-platform is het mogelijk om continu te blijven innoveren en soepel te integreren met andere oplossingen. De auto kan op hoog vermogen laden en tegelijkertijd is er de zekerheid dat de elektriciteitsaansluiting niet overbelast wordt. De beschikbare stroomcapaciteit wordt optimaal verdeeld over het pand en het actieve laadstation.

Meer productcategorieën: