• Gecertificeerd installateur
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Oplaadpalen en toebehoren
  3. EVBox Elvi
sorteer op

EVBox Elvi

EVBox Elvi laadpaal

EVBox Elvi laadpaal bestellen? 

De EVBox Elvi. Het nieuwste laadstation van misschien wel de bekendste laadpaal fabrikant, EVBox.

"The only electric car charger you'll ever need"

De EVbox Elvi laadpaal verandert namelijk met je mee dankzij het slimme modulaire ontwerp. De EVBox Elvi zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie voor de installateur en eindgebruiker. In de basis bestaat de Elvi uit maximaal drie uitwisselbare onderdelen: Muur of paal mounting dock, het laadstation en optioneel de vaste laadkabel. De laadkabel wordt bijgeleverd wanneer je kiest voor een uitvoering met vaste kabel. Laat het mounting dock installeren door een installateur (of installeer deze zelf) en het enige wat jij vervolgens nog hoeft te doen is het laadstation en -optioneel- de kabel erop te klikken en EVBox Elvi is klaar om te laden.

Download de EVBox Connect App (for iOS & Android) en koppel de laadpaal d.m.v. Bluetooth en/of WiFi met het laadstation en stel eenvoudig het laadstation in.

Als je inzage wilt in je verbruik en/of wilt verrekenen, kies je voor een EVBox Elvi Full-Package variant, welke standaard is voorzien van gecertificeerde kWh-meter en SIM-kaart houder voor UMTS. Download de EVBox Charging Management App op je mobiele telefoon (iOS & Android) en regel alles super eenvoudig vanaf je mobiele telefoon. 

Meer productcategorieën:

Elvi is de eerste laadpaal van een nieuwe generatie EVBox

Elvi’s modulair ontwerp zorgt voor een makkelijkere en snellere installatie voor zowel de elektricien als de gebruiker. Elvi bestaat uit maar drie onderdelen: de wanddock, het station en een optionele vaste laadkabel. De laadkabel wordt bijgeleverd als je een Elvi met vaste laadkabel bestelt. Laat de wanddock installeren door een elektricien. Het enige wat jij dan hoeft te doen is het station en de kabel erop te klikken en Elvi is klaar om te laden!

Verbonden met de gloednieuwe EVBox Charging Management App heb je je laadsessies met Elvi altijd bij de hand. Elvi zorgt er ook voor dat ze het beschikbare vermogen efficiënt en zuinig verbruikt.

Online laadpalen kopen doe je op Oplaadpaal-Kopen.nl

Dé webshop specialist voor het kopen van oplaadpalen voor elektrische auto's. Ons assortiment laadpalen is speciaal geselecteerd op alle vraagstukken en doelgroepen, zowel thuis als zakelijk. Onze laadpalen werken met alle elektrische auto's van alle merken. Kom je er niet uit? Gebruik onze laadpaal keuzehulp!

Wij plaatsen en installeren onze laadpalen ook door heel Nederland. Naast onze laadpalen leveren en plaatsen wij ook de bijbehorende verwijzingen zoals reflecterende parkeerborden (bord laadpaal parkeren) en de bijbehorende wegmarkering, wegenverf (groene en blauwe vakken) en belijning van de parkeervakken met of zonder E-laad symbool.