• Gecertificeerd installateur
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Oplaadpalen en toebehoren
  3. Installatie & Montage
sorteer op

Installatie & Montage

Laadpaal ook door ons laten installeren?

Wij monteren en installeren onze laadpalen ook door heel Nederland! Bekijk hieronder samengestelde installatiepakketten en kies het pakket dat past bij jouw situatie. Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en werken uitsluitend volgens de geldende richtlijnen (IEC-60364 en NEN3140).

Meer productcategorieën:

Informatie: Installatie & Montage

Oplaadpaal-kopen.nl kan desgewenst ook de plaatsing en installatie van het laadstation verzorgen.
Bekijk hier de verschillende pakketten met bijbehorende uitgangspunten en kies het pakket met de opties welke passen bij jouw situatie. 

  • Wij hanteren vaste pakkettarieven zodat u altijd op voorhand de kosten weet en niet voor verrassingen komt te staan. 
  • Vakkundige monteurs die gespecialiseerd zijn in de installatie en montage van laadpalen in Nederland
  • Wij gaan pas weg als het laadstation is geinstalleerd en functioneert
  • Wij plaatsen te allen tijde een separate aardlekschakelaar op de laadpaal

Er moet een 3 fasen laadpaal geinstalleerd worden. De aansluiting op het net en de meterkast is echter gebaseerd op 1 fase. Wat nu?

De netbeheerder zal hiervoor de aansluiting wijzigen naar 3 fasen. De eigenaar vraagt dit aan bij de netbeheerder (de kosten van de netbeheerder zijn niet inbegrepen).

Voorafgaand aan deze wijziging van aansluiting, dient de meterkast voorbereidt te worden op de 3 fasen aansluiting. De groepen worden opgesplitst in 3 groepen, zodat deze (na aanpassing netbeheerder) door 3 separate fasen gevoed worden. Uiteraard blijven de geplitste groepen tijdelijk gevoed door de 1 fase aansluiting tot de netbeheerder heeft aangesloten op 3 fasen.