• Premium laadpalen
 • Gecertificeerd installateur
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit laadpalen & toebehoren!

Laadpalen Alfen

Informatie: Laadpalen Alfen

Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten.  Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Alfen laders voor thuisgebruik
Voor thuisgebruik heeft Alfen de Single S-line en Single Pro-line ontwikkeld. De Alfen Single Pro-line is zowel geschikt om 1-fase als 3-fasen te laden, kan voorzien worden van RFID of Plug&Charge en is uit te voeren met een losse socket (contactpunt) of met een vaste geintegreerde kabel. De Alfen Single S-line is een vereenvoudige variant van de Single Pro-line en is uitsluitend voor 1-fase laden geschikt en heeft bovendien geen RFID functionaliteit (uitsluitend Plug&Charge). Ook dit laadstation kan voorzien worden van een losse socket of vaste geintegreerde kabel. 

De Alfen Double Pro-line met één voedingskabel kan een prima oplossing bieden voor thuisgebruik wanneer twee laadpunten gewenst zijn i.v.m. twee elektrische of hybride voertuigen. Het beschikbare vermogen kan deze laadpaal eenvoudig verdelen op het moment dat er twee voertuigen aangesloten zijn.
Alfen Double Pro-line laadpalen zijn standaard reeds voorzien van een ingebouwde aardlekschakelaar. 

Alfen laders voor zakelijk gebruik
Voor zakelijk gebruik zijn de Alfen Single Pro-line en Alfen Double Pro-line uitermate geschikt. Als er meerdere laadpunten geplaatst moeten worden kunnen deze in een innovatief slim netwerk geplaatst worden, ook wel Alfen Smart Charging Network genoemd. Op deze manier zijn staan alle laadpunten met elkaar in verbinding en kunnen deze van elkaar zien welke voertuigen er geladen moeten worden en welke prioriteit hebben. Alfen Double Pro-line laadpalen zijn standaard reeds voorzien van een ingebouwde aardlekschakelaar.

Active Load Balancing
Alfen laadpalen onderscheiden zich onder andere in de unieke Load Balancing techniek. Alfen laadpalen hebben een ingebouwde Actieve Load Balancing module ontwikkeld die communiceert met de slimme meter via de P1 poort. De slimme meter monitort het beschikbare vermogen en geeft door wat er beschikbaar is en voorkomt hiermee overbelasting. Dit proces verloopt geheel dynamisch.

Smart Charging (network)
Bij zakelijke locaties, waar vaak meerdere laadpunten aaneengeschakeld gewenst zijn, biedt Alfen een unieke en innovatiefe laadoplossing, namelijk een Smart Charging Network. Hiermee zijn alle laadpunten met elkaar verbonden binnen een afgesloten netwerk waarin ze met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen over het aantal te laden voertuigen, de accu standen en beschikbare laadcapacititeit. 

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4707 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops