• Gecertificeerd installateur
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Oplaadpalen en toebehoren
  3. Easee Home & Charge
sorteer op

Easee Home & Charge

Banner productpagina Easee laadpalen

Easee laadpaal kopen? Easee Home & Easee Charge

Met een Easee Home of Easee Charge laadpaal laad je tot wel 10x sneller dan op een standaard stopcontact. De Easee Home kan iets dat maar weinig andere laders kunnen, namelijk automatisch van fase wisselen wanneer dit nodig is. Dat betekent dat als een fase in huis zwaar belast wordt, de Easee Home lader automatisch naar een andere fase kan switchen voor het laden van de auto. Werkt ideaal in combinatie met Easee load balancing via de Load Equalizer.

Easee laders zijn tot 69% kleiner en lichter dan vergelijkbare laders en weegt slechts 1,5kg! Ze zijn makkelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen met de gratis Easee app. Easee laders zijn te gebruiken voor thuis of op het werk. Het enige dat jij nog uit hoeft te zoeken, is de kleur. Kies uit zwart, antracietgrijs, wit, blauw of rood!

Eén uitvoering met socket! Als u niet elke keer dat u de auto oplaadt, de laadkabel wilt zoeken, kunt u de kabel eenvoudig in de Easee Home laadpaal permanent vergrendelen via de app. Zo heb je toch een laadstation met een vaste geintegreerde laadkabel!

Meer productcategorieën:

Altijd up-to-date met de Easee App

Met de Easee-app is het mogelijk om te controleren en te plannen wanneer uw auto wordt opgeladen.
U kunt de live waarden zien voor de huidige laadsessie en een overzicht krijgen van uw verbruik. U krijgt volledige controle over wie kan opladen en wanneer er kan worden opgeladen. We updaten de app periodiek om uw Easee wallbox nog slimmer te maken.

Bestel nu en ontvang een gratis lifetime e-SIM abonnement

Alle Easee laadpalen zijn verboden met internet via het mobiele netwerk (4G). En dat is opzich al uniek voor een laadpaal! Ontvang nu tijdelijk GRATIS een levenslang 4G abonnement bij aanschaf van een Easee lader. Als er (tijdelijk) geen mobiel netwerk beschikbaar is, kan de Easee wallbox ook altijd verbonden worden met een lokaal WiFi netwerk.

Banner productpagina Easee laadpalen App

Veiligheid & Duurzaamheid

De Easee Home en Easee Charge laadpalen worden in Noorwegen ontwikkeld en geproduceerd. Het strakke Scandinavische design van de Easee Home en Easee Charge laadpalen is daarmee bestand tegen alle weersomstandigheden.

De Easee laders kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Alle onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit en met veel precisie in elkaar gezet met behulp van een gerobotiseerd productieproces. Alle Easee wallboxen zijn IP54-gecertificeerd.

Als klant van Easee kun je erop vertrouwen dat je duurzame kwaliteit aanschaft. Daarom zit er op elk Easee product standaard 3 jaar garantie.