Menu
 • Gecertificeerd installateur

  Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply en gecertificeerd installateur van laadpalen. Zo ben je verzekerd van het juiste advies en een veilige installatie.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van TrafficSupply met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame producten

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Oplaadpalen en toebehoren

Oplaadpalen en toebehoren

Laadpaal kopen voor elektrische auto? 

Bij Oplaadpaal-kopen.nl kun je eenvoudig jouw laadpaal kopen voor elke elektrische auto. Of je nou een laadpaal zoekt voor thuis of zakelijk, met of zonder verrekening, 3-fase of 1-fase. Er is altijd wel een elektrische laadpaal welke geschikt is voor jouw situatie en elektrische auto.

Ook plaatsen en installeren we laadpalen door heel Nederland. Bekijk de verschillende pakketten voor het plaatsen van oplaadpalen of neem contact met ons op.

Kies een productcategorie:

Laadpaal kopen? Bestel online laadpalen & laadkabels voor elektrische auto's.

Het bestellen van laadpalen, laadkabels, markering/belijning en bebording is super eenvoudig! Plaats de gewenste producten in je winkelmand en wij regelen de rest. Oplaadpaal-kopen.nl realiseert oplaadpunten voor elektrische voertuigen op elke gewenste locatie en kunnen de volledige terreininrichting uitvoeren met de bijbehorende bewegwijzering d.m.w. wegmarkering én bebording! 

Bekijk de webshop voor alle mogelijkheden. Heb je iets nodig wat maatwerk vereist? Geen probleem! Neem contact op en we pakken dit gezamelijk op.

Daarnaast bieden wij ook de bijbehorende wegmarkering en bebording aan welk we ook in eigen beheer kunnen aanbrengen/plaatsen