Menu
 • Gecertificeerd installateur

  Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply en gecertificeerd installateur van laadpalen. Zo ben je verzekerd van het juiste advies en een veilige installatie.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van TrafficSupply met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame producten

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Alle verkeersborden parkeren voor Eigen Terrein of Privé terrein vind je bij informatiebord.nl

Een parkeerverbod realiseren? Parkeerborden bezoekers of parkeerborden directie nodig? Of parkeerborden nodig voor elektrische auto's? Je vindt hier alle verkeersborden parkeren voor jouw bedrijventerrein, eigen terrein of prive terrein zodat op jouw terrein altijd duidelijk is wat de regels zijn omtrent parkeren.
Al onze parkeerborden zijn uitgevoerd als duurzame, reflecterende verkeersborden. 

Met onze unieke SignEditor™ď¸Ź ontwerp je eenvoudig jouw op maat gemaakte reflecterende parkeerbord. Geheel volgens de richtlijnen en binnen de kaders van het RVV reglement. Voeg eenvoudig verkeerstekens toe zoals de E1 (parkeerverbod) E2 (stilstaan verbod) of een E4 (parkeren) inclusief jouw eigen tekst en additionele pictogrammen, zoals een 'wegsleepregeling' of een 'verboden toegang voor onbevoegden symbool'. 

Start nu met ontwerpen & bestel!

Parkeer Verkeersborden bestellen 

Elk parkeerprobleem is anders. Hierdoor is er een grote hoeveelheid aan verschillende parkeerborden beschikbaar. Misschien is een bord verboden te parkeren eigen terrein of juist een niet parkeren bord kopen de oplossing. Wil je parkeer verkeersborden bestellen maar twijfel je welke je nodig hebt? Onze experts zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Ze hebben jarenlange ervaring in het vinden van de perfecte parkeerborden.

Neem contact op