Menu
 • Gecertificeerd installateur

  Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply en gecertificeerd installateur van laadpalen. Zo ben je verzekerd van het juiste advies en een veilige installatie.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van TrafficSupply met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame producten

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Parkeerborden
 3. Niet stilstaan borden
sorteer op

Niet stilstaan borden

Verkeersbord verboden stil te staan nodig? Verkeersbord E2

Een niet stilstaan bord is altijd uitgevoerd met verkeersbord e2 en geeft aan dat je niet stil mag staan met je voertuig op de aangewezen plek. Ook niet om iemand af te zetten of te lossen. Bij ons maak je je eigen verkeersbord niet stilstaan, welke je zelf kunt personaliseren, zodat deze precies aansluit op jouw specifieke situatie. 

Bewerk & Bestel je verboden stil te staan borden bij Informatiebord.nl

Meer productcategorieën:

Alle niet stilstaan borden of verboden stil stil te borden voor Prive terrein en Eigen terrein vind je bij informatiebord.nl

Je vindt hier alle verkeersborden E2 verboden stil te staan voor jouw bedrijventerrein, eigen terrein of priveterrein zodat op jouw terrein altijd een juist beleid wordt gehanteerd.  Al onze niet stilstaan borden zijn uitgevoerd als duurzame, reflecterende verkeersborden en worden geheel binnen de kaders van het RVV reglement geproduceerd.

Start met ontwerpen & koop nu jouw niet stilstaan bord bij informatiebord.nl

 

Al onze E2 verkeersborden verboden stil te staan zijn reflecterend en uitgevoerd als echte aluminium verkeersborden. Hierdoor zijn de E2 borden altijd goed zichtbaar. Zelfs bij donker of slecht weer!