Menu
 • Gecertificeerd installateur

  Oplaadpaal-Kopen.nl is onderdeel van TrafficSupply en gecertificeerd installateur van EV-BOX en Ecotap. Zo ben je verzekerd van het juiste advies en een veilige installatie.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van TrafficSupply met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame producten

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl

Voor het inrichten van uw eigen terrein, van inrit tot uitrit, Informatiebord.nl heeft het! 
Allerhande producten voor uw parkeerterrein of parkeerplaats. Wij bieden u een reeks standaard oplossingen, zit het gewenste product er niet bij?..  vraag het ons.

icon-product-editable.png

 SignEditor™  | Ontwerp je eigen parkeerbord!

Ontwerp je eigen parkeerbord direct on-line pas uw ontwerp aan in gewenste kleur en uw typ uw eigen tekst. Bestel eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montageadvies module of deel uw ontwerp via social media.